Op Onderwijs van Morgen kom je alles te weten over…

Innovatie & modernisering

De onderwijswereld evolueert continu. En dat houdt in dat ook jij innovatief moet zijn. Wij dompelen je onder in het universum van de moderne leerkracht.

Aanleren & evalueren

Hoe geef je leerlingen nu les en hoe over 5 jaar? En wat doe  je om ze te evalueren? Wij wapenen je met eigentijdse didactische inzichten, zodat je een basis hebt om op terug te vallen.

Duurzaamheid & diversiteit

De wereld wordt almaar complexer. En dan hebben we het zowel over het klimaat als over de samenleving. We leren je hiermee om te gaan vanuit onderwijsstandpunt.

Kritische geest

Hoe zorg je ervoor dat je leerlingen kritisch blijven in een maatschappij waar social media en fake news alomtegenwoordig zijn? En hoe leg je jezelf onder de loep? We geven je concrete tips.

Nieuws & trends

Wat zijn de laatste onderwijshervormingen? En welke trends mag je als leraar niet missen? We houden je op de hoogte en helpen je verder.

Hoe dan?

Ondersteuning

Onze grootste gemene deler is de passie voor onderwijs, en daar ondersteunen we jullie graag in. Hoe? Door de nieuwste didactische inzichten en praktische tips & tricks op één plek te verzamelen.

Inspiratie

Door leerrijke verhalen uit het onderwijsveld en ervaringen uit de dagelijkse klaspraktijk te delen, willen we graag het muurtje verlagen. Zo wordt het gemakkelijker om er eens overheen te kijken.

Uitwisseling

De meest waardevolle grondstof van het onderwijs is de leerkracht – daar moeten we niemand van overtuigen. We stimuleren met Onderwijs van Morgen om al die jaren expertise met elkaar te delen.